FacebookПідписатися на RSS

Вчена рада ЗІ МАУП

/Files/images/2020-21_nr/IMG_20200831_125706.jpg

Напередодні навчального року в Західнодонбаському інституті МАУП традиційно проходить нарада трудового колективу, де визначаються основні напрямки та перспективи роботи навчального закладу на новий навчальний рік. Так, цього року пріоритетниами напрямками роботи визначено:

Задачі колективу Західнодонбаського інституту МАУП

на 2020-2021 н.р.

1.Продовжити цілеспрямовану роботу з формування контингенту студентів всіх форм навчання через активне залучення всіх учасників навчального процесу та використання сучасних інформаційних технологій.

2.Навчально-методичну та наукову роботу кафедр інституту спрямувати на підвищення якості освітнього процесу та отримання конкретних результатів в рейтинговому оцінюванні діяльності науково-педагогічних працівників.

3.Продовжити роботу інституту щодо збереження та розвитку матеріально-технічної бази з метою забезпечення сприятливого середовища для організації життєдіяльності колективу навчального закладу.

4.Керівництву інституту посилити контроль за результатами роботи науково-педагогічних працівників та співробітників навчального закладу відповідно до посадових обов’язків та умов діяльності.

Кiлькiсть переглядiв: 0